O nama

Dynamic Pro, (prvi Dynamic je osnovan 1993. godine), je specijalizovana radnja sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji sportskih steznika i ortopedskih pomagala.

Program ortopedskih i sportskih pomagala je namenjen, kako za profesionalne sportiste, tako i za rekreativce i sve koji osećaju bilo kakvu vrstu bola ili neugodnosti.

Artikli su izrađeni od veoma kvalitetnih materijala, koji su prijatni, udobni, namenjeni za duže periode nošenja, prilagođeni su pokretima tela i veoma su laki za održavanje.

U današnje vreme sport je jedan od načina za održavanje zdravlja. Međutim, svi sportovi nose sa sobom neku dozu rizika od povrede.

Bol je ono sa čim je najteže živeti. Kada nas nešto boli jedino čemu težimo je da bol otklonimo.

Dynamic Pro je tu da otkloni svaki bol, bez obzira da li je bol posledica bavljenja sportom, povrede na radu ili neke hirurške intervencije.

Ortoze i bandaže

Terapijske ortoze i bandaže, namenjene lokomotornom sistemu služe ne samo za prevenciju ili zbrinjavanje povreda kod sportista i rekreativaca već i za zbrinjavanje degenerativnih promena i bržu rehabilitaciju nakon operativnih zahvata. Materijali od kojih su izrađene obezbeđuju optimalnu funkcionalnost i udobnost.

Program firme Dynamic Pro

Asortiman proizvoda obuhvata:

  • sportska pomagala kao što su: steznik za skočni zglob, steznik za koleno sa elastičnom podrškom ili metalnim šinama, steznik za lakat i rame, steznik za ručni zglob, steznik za fiksaciju čašice (patele), skakačko koleno…..
  • steznike (pojaseve): steznik za popravljanje stasa, elastični steznik za stomak i labav trbušni zid, steznik – pojas za lumbosakralni deo kičme, steznik – pojas (mider) za torakolumbalni deo kičme, steznik za grudni koš, ključnu kost, za prst, imobilizacija za rame – Dezolov zavoj, steznici za čukalj, steznik – pojas za ingvinalnu kilu (bruh herniju)….
  • uloške od različitih materijala: individualni anatomski ulošci napravljeni na osnovu gipsanog otiska , silikonski ulošci, ulošci sa perforiranom petom od silikona itd.
  • ostalu opremu u koju spadaju: zavoji, sunđeri, tape-traka za bandažiranje, kinesiology traka, kese za led, sprej za hlađenje, kreme za sportske povrede……
  • preko nas možete naručiti i ortopedska pomagala

Dođite u Dynamic Pro da zajedno odaberemo proizvod koji će Vam olakšati sve Vaše tegobe, sve možete naći na jednom mestu. .
Sa Vama smo već dug niz godina, a sada je vreme da proverite i zašto su nam mnogi poznati sportisti i rekreativci poklonili poverenje.

Posetite nas: